Laddstationer / DC-laddare

Laddstationer / DC-laddare

Antalet el- och hybridbilar ökar explosionsartat och i takt med detta ökar även efterfrågan på laddplatser. När ni väljer att installera en laddstation gör ni en progressiv investering som kommer att uppskattas av dagens såväl som morgondagens elbilsägare!


Var lämpar dig laddstationer med DC-laddare?

DC-laddare skiljer sig från AC-laddare på så sätt att de överför likspänning direkt till bilens batteri utan att utnyttja elbilens ombordladdare. Detta innebär att bilen kan laddas med betydligt högre effekt. Laddstationer med DC-laddare är utformade för ett långt liv i offentlig miljö. Följaktligen passar de perfekt på platser där man inte vistas någon längre tid - till exempel på varuhusparkeringar eller rastplatser längs med motorvägen.

 Din specialist på laddstationer

Vi är din lokala specialist på tjänster inom elinstallationer i Gävleborgs län. År 2019 mottog vi utmärkelsen Årets nyföretagare i Älvedalens kommun – något vi är mycket stolta över! När du anlitar oss får du alltid auktoriserade elektriker med bred kompetens. Vi installerar laddstationer med olika möjligheter att aktivera laddningen utifrån era önskemål - exempelvis genom RFID-bricka, en laddapp eller en parkeringsapp. Slutligen hjälper vi även till med att ansöka om bidrag för installationen.


Vill du veta mer om laddstationer med DC-laddare? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Vill du anlita våra auktoriserade elektriker för att installera din laddbox i Hudiksvall eller närliggande områden? Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med en fri offert inom kort!