Välkommen till Byggevallens Elservice

Välkommen till Byggevallens Elservice

Vi är din lokala expert på installationer av laddboxar i Hudiksvall som hjälper privatpersoner, företag, kommunala bolag och BRF: er i hela Gävleborgs län.

Byggevallens Elservice grundades år 2017 av Conny Persson i Särna, Dalarna, som samlat på sig erfarenhet av elinstallationer på allt från kärnkraftverk till flygplatser. Tillsammans med allt fler anställda har vi snabbt vuxit till ett framgångsrikt företag med skickliga, engagerade medarbetare.

Stolta vinnare av Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun

År 2019 mottog vi utmärkelsen Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun, något vi är mycket stolta över. Vårt framgångsrecept är gedigen yrkeskunskap, hög kvalitet samt certifierade medarbetare, och vår strävan är att vara det självklara valet när du vill installera en laddbox i Hudiksvall. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att din installation utförs på ett korrekt och säkert sätt till ett bra pris.

Har du bestämt dig för att installera en laddbox i Hudiksvall eller i en annan närbelägen ort? Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt! 

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Vill du anlita våra auktoriserade elektriker för att installera din laddbox i Hudiksvall eller närliggande områden? Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med en fri offert inom kort! 

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Få offert