Vi installerar laddboxar åt BRF:er i Hudiksvall

Funderar ni på att installera en laddbox eller en laddstation i er bostadsrättsförening? Vi går igenom vilka alternativ som finns och hur er bostadsrättsförening kan tjäna på att investera i en laddbox. Våra certifierande elektriker finns alltid tillgängliga för allt från rådgivning till installation!

Antalet elbilar har ökat kraftigt i Sverige och alla prognoser pekar mot att expansionen kommer att fortgå. En följd av detta är bland annat ett ökat behov av laddplatser i de bostadsrättsföreningar som erbjuder parkering.  

 
Fördelar med att erbjuda laddmöjligheter i er bostadsrättsförening 

  • När ni installerar en laddbox i Hudiksvall framtidssäkrar ni er bostadsrättsförening och gör den mer attraktiv. Enligt statistik kan laddplatser i en bostadsrättsförening till exempel öka försäljningspriset på lägenheterna.  
  • Genom att investera i en laddbox visar ni att ni tar aktiva val i frågor som gynnar klimatet – något som ligger många varmt om hjärtat.  
  • Om era boende i nuläget laddar sina elbilar i vanliga vägguttag i föreningens garage riskerar detta att överbelasta elsystemet i fastigheten. Med en laddbox som är utformad specifikt för laddning av elfordon kan de istället ladda sina bilar på ett tryggt och smidigt sätt. 
  • Ökade intäkter – föreningen kan ta ut en förhöjd avgift på de parkeringsplatser med tillgång till elbilsladdning.
     

Vi installerar er nya laddbox i Hudiksvall

Byggevallens Elservice är din lokala specialist på lösningar inom el i Gävleborgs län. Våra auktoriserade elektriker har installerat en mängd laddstationer och laddboxar i Hudiksvall och i närliggande områden. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att er nya laddbox installeras på ett säkert sätt enligt konstens alla regler. 

 

En laddlösning anpassad efter era önskemål och behov

Bostadsrättsföreningar har sällan några problem med att installera laddplatser – det enda som behövs är framdragning av el och någon form av laddlösning, till exempel en laddbox.
 
 Det finns flera olika upplägg för föreningar som vill erbjuda sina boende laddmöjligheter: 

  • En laddbox med flera uttag som delar på strömmen  
  • En laddstation med DC-laddning – för effektiv snabbladdning upp till 80%
  • En laddstolpe 

Med utgångspunkt i era behov och förutsättningar hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för att ni ska kunna erbjuda användarvänlig, säker och kostnadseffektiv elbilsladdning till era boende. Tillsammans med våra samarbetspartners DEFA och Next Green hjälper vi er i djungeln av valmöjligheter i allt från val av laddlösning till vilket betalningsalternativ som passar er förening bäst.  

 

Investeringsstöd när ni installerar en laddbox i Hudiksvall

För bostadsrättsföreningar som installerar någon form av laddlösning finns det möjlighet att söka investeringsstöd för att minska kostnaderna i samband med installationen. Investeringsstödet innebär att ni kan få upp till 50 % av kostnaden för installationen i ekonomiskt bidrag, med ett maxbelopp på 15 000 kronor per laddpunkt. När ni anlitar oss för att installera er nya laddbox i Hudiksvall hjälper vi er med ansökan.

 

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att höra vad det finns för möjligheter att installera en laddbox på er bostadsrättsförenings parkering! Vi ser till att ni får en smidig och långsiktig lösning som håller över tid! 

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Vill du anlita våra auktoriserade elektriker för att installera din laddbox i Hudiksvall eller närliggande områden? Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med en fri offert inom kort!