Laddbox - privatperson

Laddbox - privatperson

Att skaffa elbil eller laddhybrid är ett bra val både för miljön och plånboken – framförallt är det billigare att tanka sin bil med el jämfört med fossila bränslen. En laddbox är en hårdvara som är framtagen för att kunna ladda din bil på ett säkert och effektivt sätt. När du skaffar en egen laddbox i Hudiksvall får du alltså en trygg, smidig och miljövänlig lösning samt en investering som lönar sig i det långa loppet. 

Vi installerar din nya laddbox i Hudiksvall

Vi på Byggevallens Elservice har lång erfarenhet av elinstallationer och har arbetat med projekt i allt från privata bostäder till kärnkraftverk och flygplatser. När du anlitar oss får du alltid auktoriserade elektriker som installerar din nya laddbox i Hudiksvall på ett säkert och effektivt sätt till ett konkurrenskraftigt pris. Våra rutinerade medarbetare hjälper dig att hitta rätt laddbox i samråd med våra leverantörer Next Green och DEFA, som har ett brett utbud av olika laddboxar. Vi hjälper dig dessutom med att ansöka om bidrag för installationen.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att installera en laddbox i Hudiksvall! 

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Vill du anlita våra auktoriserade elektriker för att installera din laddbox i Hudiksvall eller närliggande områden? Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med en fri offert inom kort!