Laddbox - förening / företag

Laddbox - förening / företag

Är du på jakt efter en auktoriserad elektriker för att installera en laddbox i Hudiksvall? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala specialist på lösningar inom el i Gävleborgs län. 


Vi installerar er nya laddbox i Hudiksvall

Sedan Byggevallens Elservice grundades 2017 har vi levererat miljösmarta lösningar med mottot ”kvalitet och säkerhet” till många nöjda kunder. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att installationen sker enligt konstens alla regler av rutinerade elektriker. Vi hjälper dig med allt från val av laddbox till installation samt med ansökan om bidrag för installationen.

Kvalitetssäkrade laddboxar med flera laddpunkter

I samarbete med våra leverantörer Next Green och DEFA installerar vi laddboxar med flera laddpunkter. På så sätt kan flera bilar laddas samtidigt på exempelvis en företagsparkering eller en parkeringsplats tillhörande en bostadsrättsförening. Vid behov erbjuder vi även lösningar med laddstationer.

När ni installerar en laddbox gör ni en progressiv investering som ligger rätt i tiden då det främjar klimatsmarta val av fordon. Elbilar och laddhybrider blir allt vanligare och denna smidiga lösning kommer garanterat bli uppskattad av dagens och morgondagens elbilsägare!

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att installera en laddbox i Hudiksvall!

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Vill du anlita våra auktoriserade elektriker för att installera din laddbox i Hudiksvall eller närliggande områden? Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med en fri offert inom kort!