Vi installerar laddboxar från DEFA

Med 70 års erfarenhet inom bilindustrin är DEFA Nordens ledande leverantör av laddsystem för elbilar. När du väljer att investera i en laddbox från DEFA försäkrar du dig om att du får en trygg, smidig och säker laddlösning till din bil. Vi hjälper dig att installera din nya laddbox!

Funderar du på att installera en laddbox i Hudiksvall? Grattis till ett bra val – med en laddbox laddar du din elbil på ett smidigt, effektivt och säkert sätt. När det kommer till valet av laddbox är det viktigt att du väljer en trygg leverantör som erbjuder en laddbox som passar just dina förutsättningar och behov. På så sätt försäkrar du dig om att du får en optimal laddlösning du kan förlita dig på långt in i framtiden! 


DEFA - Nordens marknadsledande leverantör av laddboxar

DEFA är Nordens ledande leverantör av kompletta laddsystem för elbilar. Med över 70 års erfarenhet inom bilindustrin har DEFA samlat på sig expertis som bygger på gedigen kunskap om hur man laddar elbilar på ett optimalt och användarvänligt sätt. DEFA: s laddboxar produceras av pålitliga och etablerade europeiska aktörer och håller högsta tänkbara kvalitet. Detta visar sig inte minst i deras rekordlåga returfrekvens på 0,3 %. 
 
De senaste åren har det skett en explosionsartad ökning av elbilar i Sverige, och alla prognoser pekar på att expansionen kommer att fortgå. På grund av detta är DEFA: s laddlösningar utvecklade för att enkelt kunna skalas upp när behovet av laddplatser växer.

 

Laddboxar för olika behov i Hudiksvall

DEFA: s långa erfarenhet i branschen har resulterat i ett brett utbud av laddboxar anpassade efter vårt nordiska klimat. DEFA tillhandahåller kompletta laddlösningar till privatpersoner och BRF: er såväl som för kommersiella fastigheter och offentliga aktörer. I sortimentet finns därmed laddboxar designade för placering i både offentliga och privata miljöer, som fungerar lika bra inne i garaget som på utomhusparkeringen. 
 

Vi installerar din laddbox i Hudiksvalll

När du väl har bestämt dig för att investera i en laddbox i Hudiksvall är det viktigt att installationen görs av en certifierad installatör. Vi har certifierade och auktoriserade elektriker som har installerat en mängd laddboxar i Hudiksvall i allt från privata garage till stora företagsparkeringar. När nu anlitar oss kan du känna dig trygg med att installationen sker på ett säkert och korrekt sätt till ett bra pris. Vi kan även hjälpa dig att välja rätt laddbox utifrån dina behov och ser dessutom till att du får ta del av bidraget för installationen.

 

Vill du ta del av DEFA: s marknadsledande lösningar för elbilsladdning? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om möjligheterna för dig att installera en laddbox i Hudiksvall!

 

Få offert från oss på Byggevallens Elservice!

Vill du anlita våra auktoriserade elektriker för att installera din laddbox i Hudiksvall eller närliggande områden? Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med en fri offert inom kort!